Verwarming Rotterdam.

Woonachtig in of rondom Rotterdam en op zoek naar een gespecialiseerd verwarmingsbedrijf? Bij Lemij Klimaattechniek bent u aan het juiste adres. Een goed werkende verwarming is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In de zomer zult u de verwarming weinig aan hebben, maar in de overige seizoenen is het erg fijn dat er een verwarming is. Wij zijn zowel werkzaam in de particuliere als bedrijfsmatige sector. Bij ons kunt u terecht bij alle denkbare producten en merken op het gebied van centrale verwarming. Wij werken in de hele regio Rijnmond.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Verwarming Rotterdam

Verwarming Rotterdam, levering en montage van installaties

Verwarmingsinstallaties kunnen zowel met of zonder warmwatervoorziening geleverd en gemonteerd worden. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij Lemij leveren we alle typen boilers, geisers en ketels. Het type ketel dat wij leveren is VR (verbeterd rendement) of HR (hoog rendement), dit type ketel is energiebesparend. Bij ons kunt u tevens terecht voor luchtverwarming van het merk Brink.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, helemaal bij nieuwbouwprojecten. Vloerverwarming is dan ook bijzonder comfortabel en energiezuinig. Behalve het comfort, zorgt vloerverwarming ook voor veel extra ruimte. U hoef niet meer om de radiatoren heen te werken en kunt de ruimte volledig inrichten zoals u dat zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarming? Neem contact op met ons voor vloerverwarming in Rotterdam of omstreken.

Het gebruik van een warmtepomp

Met een warmtepomp heeft u verwarming en warm water op een milieuvriendelijke manier. Een warmtepomp is namelijk zeer energiezuinig. Wist u dat er op bepaalde uitvoeringen zelfs subsidie zit? Wanneer dit het geval is, zullen wij de aanvraag voor u verzorgen. Tijdens deze aanvraag komt er geen derde partij om de hoek kijken. Hiermee zorgen wij ervoor dat u de volledige subsidie ontvangt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een waterpomp van? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Diverse radiatoren van bekende merken

Wij werken onder andere met radiatoren van bekende merken als Brugman, Jaga en Hendrad. Deze radiatoren zijn leverbaar in alle denkbare maten en soorten. Informeer naar de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een designradiator? Ook in dat geval bent u aan het juiste adres bij ons!

Verwarming in Rotterdam of omgeving Rijnmond? Lemij!

Met al jaren ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met diverse typen verwarming. Of het nu om vloerverwarming, het gebruik van een warmtepomp of het installeren van een radiator gaat. Neem telefonisch contact met ons op (bereikbaar van 08.00 uur tot 16.45 uur) via telefoonnummer 010-4775028. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Onze volledige contactgegevens kunt u hieronder vinden:

Lemij Klimaat Techniek BV – Verwarming Rotterdam
Roer 60, 3068LE ROTTERDAM
Telefoon: 010-4775028
Fax: 010-4773565
E-mail: info@lemij.nl