Toshiba Airco.

Op zoek naar een Toshiba airco? Lemij Klimaattechniek is uw betrouwbare partner voor airconditioning, airco service, verwarming en ventilatie. Wij zijn onder andere importeur van Toshiba airco’s, en kunnen de Toshiba airconditioningsystemen zowel leveren als installeren. Ook kunnen wij voorzien in het nodige onderhoud, zodat u zeker bent van een goed werkende airco. Toshiba is marktleider op het gebied van airconditioning, waardoor we de airconditioningsystemen van Toshiba wereldwijd tegenkomen. Een van de redenen waarom ook wij met Toshiba werken. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken in de regio Rijnmond.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Toshiba Airco

De historie van Toshiba airconditioningsystemen

De naam Toshiba kennen we bijna allemaal wel. Het Japanse elektronicabedrijf behoort immers tot de top op het gebied van elektronica wereldwijd. Begonnen als fabrikant van gloeilampen, en later uitgegroeid tot fabrikant van diverse soorten elektronica. In 1953 kwam daar de eerste airconditioning geschikt voor thuisgebruik bij. In 1968 kwam Toshiba als eerste fabrikant ter wereld met een verrijdbare airconditioning. Innovaties hebben zich sindsdien opgevolgd. Toshiba was in 1999 de eerste fabrikant van airconditioning met milieuvriendelijke koudemiddelen.

Toshiba airco anno 2016

‘Vroeger’ was een airconditioning vaak groot en log. Bepaald niet makkelijk te verplaatsen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toshiba is blijven innoveren en heeft vandaag veel verschillende systemen op de markt. Waaronder veel compacte modellen. De airconditioning van Toshiba is zelfs te bedienen via de smartphone en PC. Dit doordat het systeem uitgerust is met WiFi.

Levering, installatie en onderhoud van Toshiba airco

Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel de levering, installatie en het onderhoud van de Toshiba airco. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar werken uiteraard ook buiten Rotterdam zoals in Den Haag. Onze ervaren medewerkers kunnen u goed adviseren over welk airconditioningsysteem het meest geschikt is voor u. Dit hangt van meerdere factoren af. Zo is de grootte van de ruimte van belang.

toshiba airco rotterdam

Contact met Lemij

Wilt u meer weten over de airconditioningsystemen van Toshiba? Neem contact op! U bereikt ons telefonisch of per e-mail.

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, koeltechniek Rotterdam, Elga warmtepomp en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.