Klimaattechniek Rotterdam

Klimaattechniek Rotterdam

Op zoek naar klimaattechniek in Rotterdam? Kijk dan eens verder op de website van Lemij Klimaattechniek. Wij adviseren en realiseren al jarenlang projecten voor particulieren en bedrijven in de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor het installeren van een airconditioning, verwarming, warmtepomp en meer. Lemij Klimaattechniek bestaat sinds 1962 en is sindsdien een betrouwbare partner van diverse bedrijven in de regio Rijnmond. Meer weten over de mogelijkheden van onze klimaattechniek in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 010 – 477 50 28.

Klimaattechniek Rotterdam
RAV-KRTP
RAV-MUT

De nieuwste technieken bij Lemij Klimaat Techniek

Door de jaren heen hebben wij onze klimaattechniek in Rotterdam steeds verder kunnen ontwikkelen. Wij kunnen u dan ook op verschillende vlakken adviseren en van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor:

  • Airconditioning installeren;
  • Ventilatie/luchtbehandeling;
  • Verwarming leveren en installeren;
  • Zonnepanelen installeren;
  • Warmtepomp;
  • Service onderhoud van uw systemen.

Zoals u ziet is er op het gebied van klimaattechniek in Rotterdam en omgeving genoeg mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Daiseikai-Keuken
Snel gekoeld

Snel gekoeld

Duurzame apparatuur

Duurzaam apparatuur

Optimale luchtvochtigheid

Optimale luchtvochtigheid

Schone lucht

Schone lucht

Afgeronde projecten

Bekijk onze afgeronde projecten

Bent u benieuwd welke projecten wij in de loop der jaren hebben afgerond op het gebied van klimaattechniek in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina met diverse projecten. U zult hier verschillende werkzaamheden tegenkomen zoals het plaatsen van een warmtepomp of het vervangen van een airco installatie. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven, dus twijfel niet om contact op te nemen. U kunt ook bij ons voor het afsluiten van periodieke onderhoudscontracten. Wist u dat bij een installatie van minimaal 3 kg het verplicht is om minimaal eenmaal per jaar onderhoud uit te laten voeren?

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, Toshiba airco en Elga warmtepomp voor meer informatie over onze diensten.

modern office interior

Klimaattechniek in Rotterdam? Schakel Lemij in!

Voor klimaattechniek in Rotterdam zit u goed bij Lemij Klimaattechniek. Lees ook de verschillende referenties op onze website. Zo kunt u ons met zekerheid inhuren. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken in de hele regio Rijnmond. U vindt ons aan het Roer 60, 3068 LE in Rotterdam. U kunt telefonisch contact opnemen via: 010 – 477 50 28 of een mail sturen via het contactformulier. Kies bij klimaattechniek in Rotterdam voor Lemij als uw partner!

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.