Airconditioning.

De meest toegepaste airconditioning systemen zijn de zogenaamde splitsystemen. Deze zijn opgebouwd uit een koeler welke binnen in de ruimte wordt geplaatst en een koelmotor die buiten (bijv. op het dak) wordt geplaatst. De hiertussen gemonteerde koelleidingen waardoor koudemiddel stroomt maken de werking van een airconditioner mogelijk. Splitsystemen worden veelal toegepast in woonhuizen, kantoorruimtes en winkels. Deze vele verschillende situaties vragen om een passend model airconditioning. De bijbehorende producten, zijn:

airconditioning

Airconditioning systeem

Meest toegepast is het model airconditioning dat hoog tegen de wand wordt geplaatst. Omdat deze unit vaak in het zicht hangt, zijn ze leverbaar in vele kleuren en mooie vormen. Het airconditioning systeem is door z’n eenvoudige montage en de gunstige prijsstelling de meest voordelige oplossing voor slaap- en woonkamers en voor kleinere kantoren. Lemij Klimaattechniek plaatst airconditioningsystemen van meerdere merken, o.a. Toshiba airco. Bekijk ook onze Elga waterpomp.

Airconditioning specialist

Lemij Klimaat Techniek BV is specialist op het gebied van klimaatbeheersing met behulp van warmtepompsystemen en airconditioning. Wij zorgen voor een prettig klimaat in iedere situatie. Gespecialiseerd in VRF systemen voor kantoor, hotels, sportscholen etc.

Iedere situatie is uniek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in elke situatie het juiste airconditioning systeem adviseren waarbij we steeds naar de beste oplossing zoeken. Omdat energiebeheersing en -besparing hierin een belangrijke rol spelen, volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte- en koudetechniek. Wij werken in Rotterdam, maar ook in de regio zoals in Den Haag.

Laat u adviseren