Projecten.

Airconditioning / Warmtepomp biljartclub

Bij biljartclub de Dam in Benthuizen hebben we een airconditioning / warmtepomp installatie gemonteerd. Om tocht bij de spelers en een luchtstroom over de tafels te voorkomen is hier gekozen voor een luchtverdeelslang. Via een luchtverdeelslang komt de gekoelde of verwarmde lucht langzaam en tochtvrij de ruimte in.

09/27/2018 Lees meer

2x airconditioninginstallatie vervangen.

Bij een nieuwe klant in de Spaanse Polder te Rotterdam 2x een airconditioninginstallatie vervangen. Tevens na het vervangen een onderhoudscontract afgesloten voor 13 stuks airconditioninginstallaties, 1 stuks een rooftop unit en 2 stuks luchtbehandelingskasten.

08/30/2018 Lees meer

Techneco Elga Hybride warmtepomp

Ook voor een Techneco Elga Hybride warmtepomp kunt U bij ons terecht. De Elga is slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met elke gasketel. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van een energiezuinige bestaande woningbouw. De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of …

02/07/2018 Lees meer

Cassette airconditioninginstallatie in stucplafond

T.b.v. een nieuwe klant in Capelle aan den IJssel in een stucplafond een cassette unit gemonteerd. Installatie doet zowel de koeling in de zomer als de verwarming in de winter. Leidingwerk op het dak netjes weggewerkt in een kabelgoot.

09/19/2017 Lees meer

Airconditioninginstallatie montage in kapsalon

T.b.v. een kapsalon in Ridderkerk hebben wij een airconditioninginstallatie gemonteerd. Klant had eerst 2 stuks portable units gekocht in de warme periode maar dat bleek toch niet de oplossing te zijn.

07/28/2017 Lees meer

Airconditioning gemonteerd op overloop

Bij een particulier in Rotterdam op de overloop van de zolder een airconditioninginstallatie gemonteerd t.b.v. het koelen van 2 slaapkamers. Buitenunit op de dakkapel gezet en de leidingen onder de dakpannen via het dakbeschot naar de binnenunit.

06/30/2017 Lees meer