Projecten.

2x airconditioninginstallatie vervangen.

Bij een nieuwe klant in de Spaanse Polder te Rotterdam 2x een airconditioninginstallatie vervangen. Tevens na het vervangen een onderhoudscontract afgesloten voor 13 stuks airconditioninginstallaties, 1 stuks een rooftop unit en 2 stuks luchtbehandelingskasten.

08/30/2018 Lees meer

Techneco Elga Hybride warmtepomp

Ook voor een Techneco Elga Hybride warmtepomp kunt U bij ons terecht. De Elga is slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met elke gasketel. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van een energiezuinige bestaande woningbouw. De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of …

02/07/2018 Lees meer

Cassette airconditioninginstallatie in stucplafond

T.b.v. een nieuwe klant in Capelle aan den IJssel in een stucplafond een cassette unit gemonteerd. Installatie doet zowel de koeling in de zomer als de verwarming in de winter. Leidingwerk op het dak netjes weggewerkt in een kabelgoot.

09/19/2017 Lees meer

Airconditioninginstallatie montage in kapsalon

T.b.v. een kapsalon in Ridderkerk hebben wij een airconditioninginstallatie gemonteerd. Klant had eerst 2 stuks portable units gekocht in de warme periode maar dat bleek toch niet de oplossing te zijn.

07/28/2017 Lees meer

Airconditioning gemonteerd op overloop

Bij een particulier in Rotterdam op de overloop van de zolder een airconditioninginstallatie gemonteerd t.b.v. het koelen van 2 slaapkamers. Buitenunit op de dakkapel gezet en de leidingen onder de dakpannen via het dakbeschot naar de binnenunit.

06/30/2017 Lees meer

Duo-split airconditioning Rotterdam Zevenkamp

Bij een particulier in Rotterdam Zevenkamp een Toshiba Duo-split airconditioninginstallatie gemonteerd. Deze mensen kunnen van de zomer lekker koel slapen. Maximaal vijf binnendelen worden aan één buitendeel gekoppeld maar zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het assortiment binnendelen bevat verschillende oplossingen die onderling gecombineerd kunnen worden afhankelijk van uw wensen en toepassingen. Voor de bediening van …

04/04/2017 Lees meer