Verwarming

Verwarming

Lemij Klimaat Techniek B.V is ook een gespecialiseerd verwarmingsbedrijf, wij leveren en monteren verwarmingsinstallaties zowel voor de bedrijfsmatige en de particuliere sector, naar uw wens met of zonder warmwatervoorziening. Alleen de topmerken hebben de voorkeur om u van een goed advies c.q. Installatie te voorzien: We leveren en monteren alle denkbare producten van alle merken op het gebied van centrale verwarming.

Verwarming
Verwarming-regelknop
Radiator
Toshiba-airco-2

Ketels en boilers

Wij leveren alle typen ketels, geisers en boilers. Lemij Klimaat Techniek BV levert hoog rendement (HR) ketels zodat u kunt profiteren van de energie en kostenbesparingen die deze ketels en boilers met zich meebrengen. Alle producten kennen een uitgebreide garantie en worden naar wens door ons vakkundig geïnstalleerd en onderhouden.

Daiseikai-Keuken
Verwarming

Hoog rendement ketels

Verwarming

Energiezuinig

Designradiator

Designradiatoren

Verwarming

Snel verwarmd

Warmtepomp

Warmtepomp

Verwarmen d.m.v. een warmtepomp is zeer energiezuinig, het kan met minder energiekosten dan met gas, voor bepaalde uitvoeringen is er subsidie. Wanneer hiervan sprake is zullen wij zorg dragen voor het aanleveren van de informatie voor de aanvraag, dit zonder tussenkomst van een 3e partij, oftewel U krijgt de volledige subsidie. Inmiddels hebben wij zeer succesvol warmtepompen toegepast bij projecten waar geen gas aanwezig was.

Dus geen gas en geen stadsverwarming, het is voor ons geen probleem toch voor verwarming te zorgen op een energiezuinige methode.

Waterpomp

Radiatoren

Radiatoren leveren we onder andere van Henrad, Jaga, Brugman, enz. Radiatoren zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Tevens leveren wij designradiatoren voor alle denkbare vertrekken zoals bijvoorbeeld handdoekradiatoren voor in de badkamer.

Radiator

Vloerverwarming

Op het gebied van vloerverwarming leveren en monteren wij diversen merken en systemen. Vloerverwarming is naast bijzonder comfortabel ook energiezuinig (u kunt tot zo`n 20% op uw energiekosten besparen), onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Vloerverwarming schept veel vrijheid bij het inrichten van het interieur en is toepasbaar zonder al te veel bouwkundige voorzieningen. Vloerverwarming is leverbaar als hoofd- en als bijverwarming. Graag informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden. Met onze expertise en ervaring adviseren en realiseren we uw wens. 

vloerverwarming

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.