Verwarming.

Lemij Klimaat Techniek B.V is ook een gespecialiseerd verwarmingsbedrijf, wij leveren en monteren verwarmings installaties zowel voor de bedrijfsmatige en de particuliere sector, naar uw wens met of zonder warmwatervoorziening. Alleen de topmerken hebben de voorkeur om u van een goed advies c.q. Installatie te voorzien: We leveren en monteren alle denkbare producten van alle merken op het gebied van centrale verwarming. Dit doen wij o.a. in Rotterdam. Op zoek naar een verwarmingsspecialist in Rotterdam?

Ventilatie Rotterdam

Ketels, geiser en boilers

Wij leveren alle typen ketels, geisers en boilers. Lemij Klimaat Techniek BV levert verbeterd rendement (VR) en hoog rendement (HR) ketels zodat u kunt profiteren van de energie en kostenbesparingen die deze ketels en geisers met zich meebrengen. Tevens zijn wij dealer van Brink luchtverwarming. Alle producten kennen een uitgebreide garantie en worden naar wens door ons vakkundig geinstalleerd en onderhouden.

Warmtepomp

Verwarmen d.m.v. een warmtepomp is zeer energiezuinig, het kan met minder energiekosten dan met gas verwarmen, voor bepaalde uitvoeringen is er subsidie. Wanneer hiervan sprake is zullen wij zorg dragen voor de aanvraag, dit zonder tussenkomst van een 3e partij, oftewel U krijgt de volledige subsidie.Inmiddels hebben wij zeer succesvol warmtepompen toegepast bij projecten waar geen gas aanwezig was.

Dit omvat bedrijfspanden op afgelegen terreinen, luchtgordijnen in winkels en luchtbehandelings kasten.

Dus geen gas en geen stadsverwarming, het is voor ons geen probleem toch voor verwarming te zorgen op een energiezuinige methode.

Radiatoren

Radiatoren leveren we onder andere van Henrad, Jaga, Brugman, enz. Radiatoren zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Tevens leveren wij designradiatoren voor alle denkbare vertrekken zoals bijvoorbeeld handdoekradiatoren voor in de badkamer.

Vloerverwarming

Op het gebied van vloerverwarming leveren en monteren wij diversen merken en systemen. Vloerverwarming is naast bijzonder comfortabel ook energiezuinig (u kunt tot zo`n 20% op uw energiekosten besparen), onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Vloerverwarming schept veel vrijheid bij het inrichten van het interieur en is toepasbaar zonder al te veel bouwkundige voorzieningen. Vloerverwarming is leverbaar als hoofd- en als bijverwarming.Graag informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden. Met onze expertise en ervaring adviseren en realiseren we uw wens. Wij werken in Rotterdam, maar ook in de regio zoals in Den Haag.

Laat u adviseren