Airco Rotterdam.

Bent u op zoek naar een airco in Rotterdam? Dan bent u bij Lemij Klimaattechniek aan het juiste adres. Wij verkopen en installeren de airco die u zoekt in de hele regio Rijnmond. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij het geschikte airconditioningsysteem voor u selecteren. De kennis en ervaring van onze specialistische monteurs zorgen ervoor dat wij u uitstekend kunnen helpen met een airconditioning in Rotterdam. Onder andere voor de klimaatbeheersing van woningen, kantoorruimtes en winkels hebben wij de juiste oplossing. Wij beschikken ook over een eigen airco service. Zo kunnen wij u een totaalplaatje aanbieden rondom de installatie en het onderhoud van uw airconditioningsysteem.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Airco Rotterdam

Verschillende soorten airco systemen in Rotterdam

Bij Lemij Klimaattechniek kunt u terecht voor verschillende soorten airconditioningsystemen in en rondom Rotterdam. In de Havenstad aan de Nieuwe Maas zijn veel bedrijven en winkels gevestigd. Ook wonen er ruim 610.000 mensen in de gemeente Rotterdam. De verschillende soorten woningen, kantoorruimtes en winkels hebben hun eigen oppervlakten en inrichting. Daarom zorgen wij ervoor dat er voor elke situatie een oplossing op maat wordt ingericht. Een veel toegepast systeem is het splitsysteem. Dit airco systeem bestaat uit een koeler die binnen staat in combinatie met een koelmotor die buiten wordt geplaatst. Door middel van koelleidingen zorgen wij ervoor dat de airconditioning zijn werk gaat doen.

Airco Rotterdam: onderhoud aan uw airconditioninginstallatie

Onze medewerkers plaatsen en installeren uw airconditioninginstallatie. Onderhoud is hierbij ook erg belangrijk. Afhankelijk van het systeem heeft elk type airco systeem eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Een gedeelte van het onderhoud kunt u zelf uitvoeren. Voor specialistischer onderhoud aan de airconditioning kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, dit wordt uitgevoerd door onze airco specialist in Rotterdam. Zo weet u zeker dat uw airco in Rotterdam en omstreken het goed blijft doen. Heeft u een airco systeem met meer dan 3 kg koudemiddeleninhoud? Dan is het zelfs verplicht om één keer per jaar het onderhoud uit te laten voeren door een STEK erkend bedrijf! Lemij beschikt over dit keurmerk. Met een onderhoudscontract kunt u onze airco service Rotterdam ook 24/7 inschakelen bij storingen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Den Haag.

Zie ook: airco Den Haag, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, koeltechniek Rotterdam en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

Airconditioning laten installeren in Rotterdam en omgeving? Neem contact met ons op!

Dankzij onze specialistische kennis van onze airco specialist in Rotterdam kunnen wij u uitstekend helpen met uw airconditioning in Rotterdam. Laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze vakmensen hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan in het vak. Daardoor weten zij precies welke airco installatie u nodig heeft. Bekijk ook onze Toshiba airco of Elga waterpomp. Tussen 08:00 uur en 16:45 uur zijn wij telefonisch te bereiken op 010-4775028. Ook kunt u een mail sturen naar info@lemij.nl. Klanten met een onderhoudscontract kunnen onze airco service Rotterdam 24/7 inschakelen bij storingen.