Airco Rotterdam

Ventilatie

Bent u op zoek naar een airco in Rotterdam? Dan bent u bij Lemij Klimaattechniek aan het juiste adres. Wij verkopen en installeren de airco die u zoekt in de hele regio Rijnmond. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij het geschikte airconditioningsysteem voor u selecteren. De kennis en ervaring van onze specialistische monteurs zorgen ervoor dat wij u uitstekend kunnen helpen met een airconditioning in Rotterdam. Onder andere voor de klimaatbeheersing van woningen, kantoorruimtes en winkels hebben wij de juiste oplossing. Wij beschikken ook over een eigen aircoservice. Zo kunnen wij u een totaalplaatje aanbieden rondom de installatie en het onderhoud van uw airconditioningsysteem.

Toshiba
RAV-KRTP
RAV-MUT

Verschillende soorten airco systemen in Rotterdam

Bij Lemij Klimaattechniek kunt u terecht voor verschillende soorten airconditioningsystemen in en rondom Rotterdam. In de Havenstad aan de Nieuwe Maas zijn veel bedrijven en winkels gevestigd. Ook wonen er ruim 610.000 mensen in de gemeente Rotterdam. De verschillende soorten woningen, kantoorruimtes en winkels hebben hun eigen oppervlakten en inrichting. Daarom zorgen wij ervoor dat er voor elke situatie een oplossing op maat wordt ingericht. Een veel toegepast systeem is het splitsysteem. Dit aircosysteem bestaat uit een koeler die binnen staat in combinatie met een koelmotor die buiten wordt geplaatst. Door middel van koelleidingen zorgen wij ervoor dat de airconditioning zijn werk gaat doen.

Daiseikai-Keuken
Snel gekoeld

Snel gekoeld

Duurzaam apparatuur

Duurzaam apparatuur

Optimale luchtvochtigheid

Optimale luchtvochtigheid

Schone lucht

Schone lucht

Airconditioning Rotterdam

Airco Rotterdam: onderhoud aan uw airconditioninginstallatie

Onze medewerkers plaatsen en installeren uw airconditioninginstallatie. Onderhoud is hierbij ook erg belangrijk. Afhankelijk van het systeem heeft elk type airco systeem eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Een gedeelte van het onderhoud kunt u zelf uitvoeren. Voor specialistisch onderhoud aan de airconditioning kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, dit wordt uitgevoerd door onze aircospecialist in Rotterdam. Zo weet u zeker dat uw airco in Rotterdam en omstreken het goed blijft doen. Heeft u een airco systeem met meer dan 3 kilo koudemiddeleninhoud? Dan is het zelfs verplicht om één keer per jaar het onderhoud uit te laten voeren door een F-gassen gecertificeerd bedrijf! Lemij beschikt over dit keurmerk. Met een onderhoudscontract kunt u onze aircoservice Rotterdam ook 24/7 inschakelen bij storingen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Den Haag.

Zie ook: airco Den Haagwarmtepomp Rotterdamventilatie Rotterdamverwarming Rotterdam en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

modern office interior

Een koel kantoor

 

In Nederland hebben we vaak te maken met periodes van extreme hitte. Omdat het werk door moet gaan, is het belangrijk om een fijne werkplek te hebben. Uw werknemers werken het beste onder prettige werkomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat de temperatuur in uw kantoor in Rotterdam wordt geregeld door een goede airco. De temperatuur kan namelijk snel hoog oplopen, mede door platte daken en veel ramen. Wij zijn bij Lemij gespecialiseerd in airconditioning voor bedrijven. Wij komen graag naar Rotterdam om u te adviseren over de juiste airco.

Voordelen van een aircosysteem

Besluit u om in Rotterdam een airco aan te schaffen? Dan haalt u een hoop voordelen in huis of uw kantoor. Indien u voor een onderhoudscontract van Lemij kiest, zal u jarenlang plezier hebben van uw airco. Naast dat u makkelijk en snel ruimtes kunt koelen, heeft een airco nog een aantal andere voordelen:

  • Een airco geeft warmte in de winter;
  • De lucht in huis en kantoor wordt gefilterd;
  • Door gericht verwarmen bespaart u op stookkosten;
  • De aanschafkosten van een airco in Rotterdam zijn relatief laag.

 

Airconditioning laten installeren in Rotterdam en omgeving? Neem contact met ons op!

 

Dankzij onze specialistische kennis van onze aircospecialist in Rotterdam kunnen wij u uitstekend helpen met uw airconditioning in Rotterdam. Laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze vakmensen hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan in het vak. Daardoor weten zij precies welke airco installatie u nodig heeft. Bekijk ook onze Toshiba airco of Elga waterpomp. Tussen 08:00 uur en 16:45 uur zijn wij telefonisch te bereiken op 010-4775028. Ook kunt u een mail sturen naar info@lemij.nl. Klanten met een onderhoudscontract kunnen onze aircoservice Rotterdam 24/7 inschakelen bij storingen.

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.