Warmtepomp Rotterdam.

Om uw bedrijfspand, uw winkel of uw huis te verwarmen, kan gebruik worden gemaakt van een warmtepomp. Een warmtepomp is zeer energiezuinig. Een warmtepomp verbruikt minder energie kosten dan wanneer je met gas gaat verwarmen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van gas en stadsverwarming en toch wordt er voor verwarming gezorgd op een energiezuinige methode. Er zijn verschillende soorten warmtepompen verkrijgbaar bij Lemij Klimaattechniek. Wij werken in de hele regio Rijnmond.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

warmtepomp Rotterdam

Lucht lucht warmtepomp

De meest toegepaste lucht/lucht warmtepomp is en ziet er uit als een airco-installatie. Bij een lucht-lucht warmtepomp wordt warmte onttrokken aan de buitenlucht. Dit gaat via een buitenunit die zoals de naam al doet vermoeden, buiten de woning wordt geplaatst. Vervolgens wordt dit via de warmtewisselaar aan de lucht in de ruimte afgegeven. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen, tot wel -20, werkt het systeem perfect. Verwarming gebeurt via de aangesloten DX lucht binnendelen, bijvoorbeeld via een model hoog aan de wand, een cassette in het plafond of juist via een model dat op de grond is geplaatst. Ieder model heeft zijn eigen uitstraling, en er is keuze genoeg om het passend bij uw interieur te maken.

Lucht water warmtepomp

Dit type warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht. Vervolgens zorgt een compressor in combinatie met een verdamper en een condensor er voor dat de buitenlucht verder wordt opgewarmd. Deze warmte kan vervolgens worden aangewend om het water in de aanwezige verwarmingsleidingen te verwarmen. Dit is een relatief voordelige warmtepomp die toch precies doet wat u er van verwacht en een aantrekkelijk rendement weet te realiseren.

Succesvolle (hybride) warmtepompen in Rotterdam

Op projecten waar geen gas aanwezig was hebben wij de afgelopen tijd al zeer succesvol warmtepompen toegepast. Bij deze projecten in Rotterdam met warmtepompen hebben wij zeer goede reacties ontvangen vanuit de klant. Voorbeelden van locaties zijn bedrijfspanden op afgelegen terreinen en luchtbehandelingskasten. Maar ook de luchtgordijnen in winkels in Rotterdam komen in aanmerking voor een warmtepomp.

Subsidie warmtepomp

Soms is de aanschaf van een warmtepomp voor bedrijven of particulieren een redelijke investering. Maar op bepaalde modellen kan er subsidie voor aangevraagd worden. Op deze manier is een lucht lucht warmtepomp of een lucht water warmtepomp in Rotterdam voor iedereen betaalbaar. Een goedkope airconditioning in Rotterdam of Den Haag voor zowel particulieren als voor kleine bedrijven.
Wanneer er sprake is van subsidie op een bepaald model zullen wij dit voor u regelen zonder dat er een derde partij tussen komt. Op deze manier maken we geen extra kosten en krijgt de klant de volledige subsidie.

Wilt u meer informatie om een warmtepomp in Rotterdam te installeren? Neem contact met ons op via telefoonnummer:
010 – 477 50 28

Warmtepomp Rotterdam