Warmtepomp Rotterdam

Warmtepomp Rotterdam

Om uw bedrijfspand, uw winkel of uw huis te verwarmen, kan gebruik worden gemaakt van een warmtepomp. Een warmtepomp uit Rotterdam is zeer energiezuinig en verbruikt daardoor minder energiekosten dan wanneer u met gas gaat verwarmen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van gas en stadsverwarming en toch wordt er voor verwarming gezorgd op een energiezuinige methode. Er zijn verschillende soorten warmtepompen nabij Rotterdam verkrijgbaar bij Lemij Klimaattechniek. Wij werken in de hele regio Rijnmond.

Verwarming
Verwarming-regelknop
Radiator
Toshiba-airco-2

Lucht lucht warmtepomp in Rotterdam

De meest toegepaste lucht/lucht warmtepomp in Rotterdam is en ziet er uit als een airco-installatie. Bij een lucht-lucht warmtepomp wordt warmte onttrokken aan de buitenlucht. Dit gaat via een buitenunit die zoals de naam al doet vermoeden, buiten de woning wordt geplaatst. Vervolgens wordt dit via de warmtewisselaar aan de lucht in de ruimte afgegeven. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen, tot wel -20, werkt het systeem perfect. Verwarming gebeurt via de aangesloten DX lucht binnendelen, bijvoorbeeld via een model hoog aan de wand, een cassette in het plafond of juist via een model dat op de grond is geplaatst. Ieder model heeft zijn eigen uitstraling en er is keuze genoeg om het passend bij uw interieur te maken.

Daiseikai-Keuken
Verwarming

Hoog rendement ketels

Verwarming

Energiezuinig

Designradiatoren

Designradiatoren

Snel verwarmd

Snel verwarmd

Lucht water warmtepomp

Lucht water warmtepomp

Dit type warmtepomp in Rotterdam onttrekt warmte aan de buitenlucht. Vervolgens zorgt een compressor in combinatie met een verdamper en een condensor er voor dat de buitenlucht verder wordt opgewarmd. Deze warmte kan vervolgens worden aangewend om het water in de aanwezige verwarmingsleidingen te verwarmen. Dit is een relatief voordelige warmtepomp in Rotterdam die toch precies doet wat u er van verwacht en een aantrekkelijk rendement weet te realiseren.

Waterpomp Rotterdam

Succesvolle (hybride) warmtepompen in Rotterdam

Op projecten waar geen gas aanwezig was hebben wij de afgelopen tijd al zeer succesvol warmtepompen toegepast. Bij deze projecten met warmtepompen in Rotterdam hebben wij zeer goede reacties ontvangen vanuit de klant. Voorbeelden van locaties zijn bedrijfspanden op afgelegen terreinen en luchtbehandelingskasten. Maar ook de luchtgordijnen in winkels in komen in aanmerking voor een warmtepomp uit Rotterdam.

Radiator

Subsidie warmtepomp in Rotterdam

 

Soms is de aanschaf van een warmtepomp in Rotterdam voor bedrijven of particulieren een redelijke investering. Maar op bepaalde modellen kan er subsidie voor aangevraagd worden. Op deze manier is een lucht lucht warmtepomp of een lucht water warmtepomp in Rotterdam voor iedereen betaalbaar. Een goedkope airconditioning in Rotterdam of Den Haag voor zowel particulieren als voor kleine bedrijven.

Wanneer er sprake is van subsidie op een bepaald model zullen wij dit voor u regelen zonder dat er een derde partij tussen komt. Op deze manier maken we geen extra kosten en krijgt de klant de volledige subsidie.

Wilt u meer informatie om een warmtepomp in Rotterdam te installeren? Neem contact met ons op via telefoonnummer:
010 – 477 50 28

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdamventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, Elga warmtepomp, Toshiba airco en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.