Elga warmtepomp

Elga warmtepomp

Elga warmtepomp gezochtLemij Klimaattechniek kan deze voor u leveren en installeren. Deze hybride warmtepomp is geschikt voor elk type woning. De warmtepomp is afkomstig van de leverancier Techneco. De installatie is zeer eenvoudig en kunnen wij eventueel voor u uit handen nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Elga warmtepomp? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 010-477 50 28. Lemij Klimaattechniek is gevestigd in Rotterdam en werkt in de regio Rijnmond.

Elga warmtepomp
Verwarming-regelknop
Radiator
Toshiba-airco-2

Hoge besparing en eenvoudige installatie

De Elga warmtepomp beschikt over een groot aantal voordelen. Zo is deze hybride warmtepomp geschikt voor elk afgiftesysteem en iedere gasketel. De warmtepomp is bovendien modulerend. Hierdoor is er geen buffervat nodig. Deze relatief lage investering kan u op lange termijn een hoge besparing opleveren. Heeft u altijd al de monitoring op afstand willen uitvoeren? Dit is mogelijk met de Anna thermostaat. Bestel dus snel uw nieuwe Elga warmtepomp bij Lemij Klimaattechniek!

Elga-warmtepomp-ketel
Verwarming

Hoog rendement ketels

Verwarming

Energiezuinig

Designradiatoren

Designradiatoren

Snel verwarmd

Snel verwarmd

Elga hybride warmtepomp

Elga hybride warmtepomp kopen?

De Elga warmtepomp is een modulerende en slimme warmtepomp. Deze warmtepomp kunt u samen laten werken met elke gasketel. Hoe werkt het precies? De binnenunit wordt naast de gasketel geplaatst. Het fijne aan deze installatie is dat hij binnen een dag kan worden gerealiseerd. Door de combinatie wordt een hoog rendement gehaald onder alle omstandigheden. Af en toe springt de gasketel bij voor het bereiden van het tapwater en af en toe verzorgt het de verwarming. Als het buiten koud is, schakelt de Elga warmtepomp uit en geeft het stokje door aan de gasketel. De gasbesparing voor verwarming is 50-90%. In totaal kan het een kostenbesparing opleveren van 20-35%.

Elga-warmtepomp-1

Energielabel A++

De Elga warmtepomp beschikt over het energielabel A++. Heeft u uw woning ook altijd al met 2 energielabels omhoog willen laten gaan? In combinatie met de slimme Anna thermostaat kunt u precies monitoren wanneer de Elga draait en wanneer de ketel het overneemt. Kies voor een investering en bespaar op uw jaarlijkse energierekening. Neem contact op met Lemij Klimaattechniek voor meer informatie over de Elga warmtepomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 010-477 50 28. U kunt ook een mail sturen naar: info@lemij.nl. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en u kunt bij ons ook terecht voor airco service in Den Haag of Rotterdam.

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, Toshiba Airco en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

Elga-warmtepomp-1

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.