Elga Warmtepomp

Elga warmtepomp

Bent u op zoek naar een Elga warmtepomp of een Elga hybride warmtepomp? Lemij Klimaattechniek heeft deze warmtepomp voor u!

De Elga hybride warmtepomp is geschikt voor elk type woning. De Elga warmtepomp is afkomstig van de leverancier Techneco. De installatie is zeer eenvoudig en kunnen wij eventueel voor u uit handen nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Elga hybride  warmtepomp? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 010-477 50 28. Lemij Klimaattechniek is gevestigd in Rotterdam en werkt in de regio Rijnmond.

Elga warmtepomp

Direct besparen

Vanaf 2026 zal de hybride warmtepomp de gangbare keuze worden voor het verwarmen van huizen. Om meteen te beginnen met besparen op uw gasverbruik, raden wij aan om nu al de cv-ketel te vervangen door een Elga warmtepomp. Op die manier hoeft u in 2026 niet direct actie te ondernemen. In de toekomst is het nog steeds mogelijk om een Elga hybride warmtepomp toe te voegen.

De Elga warmtepomp beschikt over een groot aantal voordelen. Zo is deze hybride warmtepomp geschikt voor elk afgiftesysteem en iedere gasketel. De warmtepomp is bovendien modulerend. Hierdoor is er geen buffervat nodig. Deze relatief lage investering kan u op lange termijn een hoge besparing opleveren. Heeft u altijd al de monitoring op afstand willen uitvoeren? Dit is mogelijk met de Anna thermostaat. Bestel dus snel uw nieuwe Elga warmtepomp bij Lemij Klimaattechniek!

Verwarming

Hoog rendement ketels

Verwarming

Energiezuinig

Designradiatoren

Designradiatoren

Snel verwarmd

Snel verwarmd

Elga hybride warmtepomp

Elga hybride warmtepomp kopen?

De Elga warmtepomp is een modulerende en slimme warmtepomp. Deze warmtepomp kunt u samen laten werken met elke gasketel. Hoe werkt het precies? De binnenunit wordt naast de gasketel geplaatst. Het fijne aan deze installatie is dat hij binnen een dag kan worden gerealiseerd. Door de combinatie wordt een hoog rendement gehaald onder alle omstandigheden. Af en toe springt de gasketel bij voor het bereiden van het tapwater en af en toe verzorgt het de verwarming. Als het buiten koud is, schakelt de Elga warmtepomp uit en geeft het stokje door aan de gasketel. De gasbesparing voor verwarming is 50-90%. In totaal kan het een kostenbesparing opleveren van 20-35%.

Elga-warmtepomp-1

Energielabel A++

De Elga warmtepomp beschikt over het energielabel A++. Heeft u uw woning ook altijd al met 2 energielabels omhoog willen laten gaan? In combinatie met de slimme Anna thermostaat kunt u precies monitoren wanneer de Elga draait en wanneer de ketel het overneemt. Kies voor een investering en bespaar op uw jaarlijkse energierekening. Neem contact op met Lemij Klimaattechniek voor meer informatie over de Elga warmtepomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 010-477 50 28. U kunt ook een mail sturen naar: info@lemij.nl. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en u kunt bij ons ook terecht voor airco service in Den Haag of Rotterdam.

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, Toshiba Airco en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

Elga-warmtepomp-1

FAQ

Wat zijn de voordelen van de Elga hybride warmtepomp?

De Elga hybride warmtepomp is geschikt voor elk type woning, eenvoudig te installeren, modulerend zonder buffervat, en biedt een gasbesparing voor verwarming van 50-90%.

Hoe werkt de Elga warmtepomp samen met een gasketel?

De Elga warmtepomp wordt naast de gasketel geplaatst en werkt samen voor een hoog rendement. Bij koud weer schakelt de Elga uit en neemt de gasketel het over, wat resulteert in een kostenbesparing van 20-35%.

Welk energielabel heeft de Elga warmtepomp?

De Elga warmtepomp heeft het energielabel A++, waardoor uw woning met twee energielabels omhoog kan gaan.

Wat is de verwachte gangbare keuze voor het verwarmen van huizen vanaf 2026?

Vanaf 2026 zal de hybride warmtepomp de gangbare keuze worden. Het vervangen van de cv-ketel door een Elga warmtepomp helpt nu al met besparen op gasverbruik.

Hoe kan ik contact opnemen met Lemij Klimaattechniek voor meer informatie over de Elga warmtepomp?

U kunt Lemij Klimaattechniek vrijblijvend telefonisch bereiken via: 010-477 50 28 of een e-mail sturen naar info@lemij.nl. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en biedt ook airco service in Den Haag en Rotterdam.

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.