Ventilatie Rotterdam.

Frisse lucht is wel zo fijn, of u nu thuis bent of op kantoor. Ook in overheidsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en winkels hebben we allemaal behoefte aan ventilatie. Luchtbehandeling is een ander woord voor ventilatie, dit omdat frisse lucht in huizen en kantoren vaak via een af- en toevoersysteem geregeld wordt. Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en wilt u zich laten adviseren over luchtbehandeling bij u thuis of op kantoor? Neem contact op met Lemij klimaattechniek, een bedrijf gespecialiseerd in ventilatie, verwarming en airco in Rotterdam. Wij kunnen u van dienst zijn in de hele regio Rijnmond.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Ventilatie Rotterdam

Verschillende manieren van ventilatie

Er zijn verschillende manieren van ventileren. Vaak werken we met de volgende ventilatiesystemen:

Systeem met natuurlijke toevoer en een mechanische afvoer. Bij dit systeem zorgt een natuurlijke toevoer (zoals ramen, deuren en rooster) voor een luchtstroming door geïnstalleerde mechanische afvoerventilatoren. Bijvoorbeeld een ventilator in de badkamer of op een toilet, of gebruik van een afzuigkap in de keuken.

Systeem met mechanische toevoer en een natuurlijke afvoer. Verse lucht komt via geïnstalleerde ventilatoren naar binnen (binnen het huis of kantoor). Dit veroorzaakt luchtstroming. Via een natuurlijke afvoer (zoals ramen, deuren, aangebrachte roosters enzovoort) gaat de lucht weer naar buiten.

Natuurlijke ventilatie. Natuurlijke ventilatie wordt veroorzaakt door ramen, deuren, kieren en speciaal aangebrachte roosters.

Ruimte met weinig luchtcirculatie

Een ruimte met weinig luchtcirculatie kan leiden tot een bedompt binnenmilieu. Tevens is het slecht voor de concentratie van de mens. Wanneer meerdere mensen in een (kleine) ruimte aan het werk zijn, is dit gelijk merkbaar. In dit geval kunt u zich het best laten adviseren, zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing. Neem contact met ons op voor de optimale ventilatie in Rotterdam en omstreken zoals Den Haag.

Meer weten over ventilatie in Rotterdam en omstreken?

Klimaattechniek is erg belangrijk. Airconditioning, verwarming en ventilatie zijn daar onderdeel van. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het leveren en monteren van diverse klimaatoplossingen. Wilt u zich laten adviseren over ventilatie of luchtbehandeling? Neem contact op met Lemij Klimaattechniek! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur ’s ochtends tot 16:45 uur ’s middags. Ook kunt u ons per e-mail bereiken via info@lemij.nl. Bekijk al onze contactgegevens hieronder:

Lemij Klimaat Techniek BV – Ventilatie Rotterdam
Roer 60, 3068LE ROTTERDAM
Telefoon: 010-4775028
Fax: 010-4773565
E-mail: info@lemij.nl