Airco Den Haag

Airco in Den Haag gezocht? Lemij Klimaat Techniek heeft voor u de juiste oplossing als het gaat om een airconditioning in Den Haag. Wij hebben verschillende oplossingen voor u, onder andere voor de klimaatbeheersing van uw woning, kantoorpand of uw gehele winkel. Voor iedereen hebben wij de perfecte oplossing. Lees snel verder over de service en mogelijkheden bij Lemij Klimaat Techniek. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken in de hele regio Rijnmond.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

airco den haag

Airco specialist van Lemij in Den Haag

Lemij Klimaat techniek levert het totaalplaatje als het gaat om uw airco in Den Haag. Wij leveren de airconditioning bij uw huis of bedrijfsruimte, daarbij installeren wij hem helemaal compleet. Na de oplevering zorgen wij ook voor de onderhoud van uw airco in Den Haag. Wij beschikken over een eigen airco service, wilt u gebruik van de airco service in Den haag? Neem contact op met Lemij Klimaat Techniek via telefoonnummer: 010-4775028.

Airco service in uw bedrijfspand in Den Haag

Vele bedrijven vinden het heerlijk, midden in de warme zomer een koel pand waarbij de temperatuur geregeld kan worden. Met een airco in uw bedrijfspand in Den Haag kunt u zelf heel gemakkelijk de temperatuur regelen. Ook in een winkelpand is een airco geen luxe tegenwoordig. Zorg dus voor een goed gekoelde ruimte door middel van een Toshiba Airco.

Onderhoudscontract voor uw airconditioning

Bij Lemij werken wij vaak met een onderhoudscontract voor bedrijven. Het kan soms voorkomen dat er een storing optreed in de airconditioning bij extreme temperaturen. U kunt daarom met een onderhoudscontract 24/7 contact met ons opnemen bij een storing. Onze airco specialist zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat uw airco in Den Haag op de juiste manier blijft werken. U kunt ook bij ons terecht voor een warmtepomp of Elga waterpomp.

Airco in Den Haag laten installeren

Wilt u graag uw Toshiba airco door Lemij laten installeren in Den Haag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 010-4775028. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van een airconditioning. Zij weten precies welke airco installaties u nodig heeft voor uw bedrijfspand in Den Haag. Laat u adviseren door ons voor het beste resultaat. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam.

airco den haag installeren