Koeltechniek Rotterdam

Koeltechniek Rotterdam

Onder particulieren en bedrijven in Rotterdam is de vraag naar koeltechniek groot. Van een uitgebreid ventilatiesysteem tot een degelijke airconditioning: steeds meer gebouwen in deze havenstad worden ermee uitgerust. Zoekt u in Rotterdam een partij die u van de juiste koeltechniek kan voorzien? Schakel dan Lemij Klimaattechniek in. Wij zorgen ervoor dat u nog jarenlang van uw nieuwe klimaatsysteem kunt genieten.

Laat u direct door ons adviseren!

Toshiba
RAV-KRTP
RAV-MUT

Airconditioning

Wie in Rotterdam aan koeltechniek denkt, denkt vaak als eerst aan airconditioning. Niet zo verwonderlijk, want deze systemen worden vaak toegepast. Vooral als het gaat om de zogenoemde splitsystemen. De airconditioner bestaat dan uit drie onderdelen: de koeler, de koelmotor en de leidingen. De koeler bevindt zich in de gewenste ruimte, terwijl de motor vaak op het dak wordt geplaatst. Daartussen zitten leidingen, waardoor een speciaal, verkoelend middel stroomt. Dit maakt verkoeling mogelijk.

Ook in Rotterdam is airconditioning als koeltechniek ontzettend populair – in woonhuizen, kantoorruimtes en andere bedrijven. Lemij Klimaattechniek plaatst systemen van grote merken, zoals: Toshiba en Elga.

Daiseikai-Keuken
Radiator

Ventilatie

Een andere vorm van koeltechniek, die we in Rotterdam veel tegenkomen is ventilatie. Door de lucht in een pand te verversen kan ook de temperatuur geregeld worden. Deze methode is op veel verschillende manieren toe te passen. Onze specialisten zoeken graag met u naar een passende oplossing, zoals:

 

  • Natuurlijke ventilatie;
  • Mechanische toevoer i.c.m. natuurlijke afvoer;
  • Natuurlijk toevoer i.c.m. mechanische afvoer;
  • Gebalanceerde ventilatie.
Snel gekoeld

Snel gekoeld

Duurzame apparatuur

Duurzaam apparatuur

Optimale luchtvochtigheid

Optimale luchtvochtigheid

Schone lucht

Schone lucht

Lemij Klimaattechniek

De service van Lemij Klimaattechniek

Bij Lemij Klimaattechniek gaan wij verder dan alleen het installeren van uw koeltechniek in Rotterdam. Wij bieden u ook graag de bijbehorende service aan. Zo kunt u bij ons een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Onze monteurs komen dan bij u langs om het onderhoud van uw koeltechniek in Rotterdam te verzorgen en u hierbij de nodige uitleg te geven. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar bij storingen. Zo bent u snel geholpen.

Zie ook: airco Den Haag, airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam, Elga warmtepomp, Toshiba airco en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

modern office interior

Regel meteen uw koeltechniek in Rotterdam!

Bij u thuis of op kantoor: een goede airconditioning of een goed ventilatiesysteem is geen overbodige luxe. Ze dragen namelijk bij aan een verbeterd comfort en daarmee aan een hogere levensstandaard. Schakel voor het installeren van koeltechniek de specialisten van Lemij Klimaattechniek uit Rotterdam in. U vindt ons bedrijf aan het Roer 60. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 010-4775028 of vul het contactformulier in. Wanneer laat u koeltechniek bij u in Rotterdam plaatsen?

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.