Airco Den Haag

Airco Den Haag

Airco in Den Haag gezochtLemij Klimaattechniek heeft voor u de juiste oplossing als het gaat om een airconditioning in Den Haag. Wij hebben verschillende oplossingen voor u, onder andere voor de klimaatbeheersing van uw woning, kantoorpand of uw gehele winkel. Voor iedereen hebben wij de perfecte oplossing. Lees snel verder over de service en mogelijkheden bij Lemij Klimaattechniek. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken in de hele regio Rijnmond.

Estia Powerful P805HR+P805xwhm3
RAV-KRTP-binnen
RAV-MUT-binnen

Wat is airconditioning?

Wanneer u in Den Haag op zoek bent naar een airco, heeft u waarschijnlijk al een goed beeld van wat airconditioning inhoudt. Een airco biedt in de eerste plaats verkoeling door de temperatuur van de lucht te verlagen. Veel nieuwe modellen zijn echter ook in staat om de lucht te verwarmen. Daarnaast kunnen zijn de luchtkwaliteit ook verbeteren door deze te filteren en te ontvochtigen. Zo draagt het laten plaatsen van een airco bij aan een meer comfortabel leefklimaat binnen uw kamer of pand in Den Haag.

Airco’s worden steeds handzamer en kunnen op verschillende plaatsen worden ingebouwd: in een ziekenhuis, een winkel of uw eigen slaapkamer in Den Haag.

De werking van een airco

Dat airconditioning in warme dagen verkoeling biedt, weten we allemaal. Maar hoe werkt zo’n systeem eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. Uw airco in Den Haag blaast koude lucht de ruimte in. Dit gebeurt in twee stappen. Allereerst zuigt het binnendeel van uw airco de warme lucht in de kamer aan en vervoert deze naar buiten. Dit kan via een slang of via een buitenunit. Door lucht langs een koelmiddel te geleiden, blaast uw airco vervolgens weer koele lucht uw woning of pand in Den Haag in.

Daiseikai-Keuken
Snel gekoeld

Snel gekoeld

Duurzaam apparatuur

Duurzaam apparatuur

Optimale luchtvochtigheid

Optimale luchtvochtigheid

Schone lucht

Schone lucht

Airco Den Haag

Waarom airconditioning in Den Haag?

In Den Haag blijft de populariteit van de airco groeien. Dat is ook niet zo vreemd, want de Nederlandse zomers worden steeds warmer. Met dit feit in het achterhoofd laat dit systeem grote voordelen zien. Wij vertellen u graag waarom het laten installeren van een airco – ook in Den Haag – een goed idee is.

Altijd de juiste temperatuur

De belangrijkste reden om in Den Haag een airco te laten plaatsen, is de verkoeling die het biedt. Van alle luchtverfrissers is airconditioning nog altijd het beste wapen tegen warme temperaturen binnenshuis. Daarnaast kunnen de meeste modellen de lucht ook verwarmen. Ideaal voor in de koude winterdagen, waarbij zij een deel van de verwarming op zich kunnen nemen. De binnentemperatuur is met uw nieuwe airco in Den Haag altijd aangenaam.

Lage aanschafkosten

Wie vroeger in Den Haag airconditioning wilde laten aanleggen, moest daar flink voor in de buidel tasten. Dat hoeft vandaag de dag niet meer. Voor een goede airco bent u in Den Haag maar een paar honderd euro kwijt. Bij goed onderhoud kunt u hier vervolgens jarenlang plezier van hebben. Combineer dit met zijn vele voordelen en uw airco in Den Haag is zijn kostenplaatje dubbel en dwars waard.

Laag stroomverbruik

Wie in Den Haag een airco laat installeren, is – i.t.t. wat mensen vaak denken – ontzettend duurzaam bezig. Moderne modellen hebben namelijk een zeer zuinig energielabel. De kosten voor airconditioning in Den Haag zijn dan ook ontzettend laag.

Andere voordelen

Het laten plaatsen van een airco in uw woning of pand in Den Haag kent meer voordelen, waaronder:

  • Een schonere lucht;
  • Besparing op de stookkosten;
  • Jarenlang plezier.
Airco Den Haag

Airco specialist van Lemij in Den Haag

Lemij Klimaat techniek levert het totaalplaatje als het gaat om uw airco in Den Haag. Wij leveren de airconditioning bij uw huis of bedrijfsruimte, daarbij installeren wij hem helemaal compleet. Na de oplevering zorgen wij ook voor de onderhoud van uw airco in Den Haag. Wij beschikken over een eigen airco service, wilt u gebruik van de airco service in Den Haag? Neem contact op met Lemij Klimaat Techniek via telefoonnummer: 010-4775028.

Zie ook: airco Rotterdam, warmtepomp Rotterdam, ventilatie Rotterdam, verwarming Rotterdam en klimaattechniek Rotterdam voor meer informatie over onze diensten.

Radiator
Radiator

Airco service in uw bedrijfspand in Den Haag

Vele bedrijven vinden het heerlijk, midden in de warme zomer een koel pand waarbij de temperatuur geregeld kan worden. Met een airco in uw bedrijfspand in Den Haag kunt u zelf heel gemakkelijk de temperatuur regelen. Ook in een winkelpand is een airco geen luxe tegenwoordig. Zorg dus voor een goed gekoelde ruimte door middel van een Toshiba Airco.

Onderhoudscontract voor uw airconditioning

Bij Lemij werken wij vaak met een onderhoudscontract voor bedrijven. Het kan soms voorkomen dat er een storing optreed in de airconditioning bij extreme temperaturen. U kunt daarom met een onderhoudscontract 24/7 contact met ons opnemen bij een storing. Onze airco specialist zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat uw airco in Den Haag op de juiste manier blijft werken. U kunt ook bij ons terecht voor een warmtepomp of Elga waterpomp.

Toshiba Den Haag

Airco in Den Haag laten installeren

Wilt u graag uw airco door Lemij laten installeren in Den Haag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 010-4775028. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van een airconditioning. Zij weten precies welke airco installaties u nodig heeft voor uw bedrijfspand in Den Haag. Laat u adviseren door ons voor het beste resultaat. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Wanneer laat u in Den Haag een airco installeren? 

Neem contact op!

 

Roer 60, 3068 LE Rotterdam

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.