Zonnepanelen.

Bij Lemij klimaat techniek B.V. kunt U ook terecht voor uw zonnepaneleninstallatie. Eventueel alleen geleverd of geleverd en gemonteerd. De terugverdientijd ligt tegenwoordig ruim onder de tien jaar. Indien U zelf installeert kan dit zelf al met 5 jaar.

zonnepanelen Rotterdam

Hoe werkt een zonnepaneel?

Een module (zonnepaneel) bestaat uit aaneengeschakelde cellen die energie opleveren.de zonnecellen zijn gemaakt van silicium en bestaat uit twee lagen met daar tussen in een grenslaag. als het licht op de cellen valt gaat het fotovoltaisch effect in werking . het zonlicht wordt opgevangen en omgezet in elektrische energie. door het schakelen van de cellen bouwen we een bepaald voltage op en met het in serie schakelen van de panelen kunnen we dus zelf bepalen hoeveel volt en Watt we nodig hebben om aan uw behoefte aan energie te voldoen.

Geen subsidie in 2014, geen probleem!

Met of zonder subsidie; de zonnepanelen prijs is enorm gedaald. Hierdoor is subsidie niet echt nodig. De investering in zonnepanelen levert (ook zonder subsidie) fors meer op, dan de rente op een spaarrekening.
Vind je de terugverdientijd belangrijk? Die ligt tussen de 8 en 10 jaar.
Wat wordt de zonnepanelen prijs voor jouw huis? En wat ga je besparen met zonnepanelen? Wij komen graag bij U langs voor een vrijblijvende offerte

Laat u adviseren