Airco Specialist Rotterdam.

Airco specialist in Rotterdam gezocht? Neem contact op Lemij en wij helpen u graag bij al uw problemen met de airconditioning. Wij hebben specialiseerde vakmensen in dienst die u snel en vakkundig helpen. Onze specialisten hebben verstand van de Toshiba Airco, maar ook van vele andere airco merken. Door de zeer snelle service van onze airco specialisten in Rotterdam wordt iedereen snel geholpen en hebben wij veel tevreden klanten. Wij werken in de hele regio Rijnmond.

Onze klanten geven ons een hoog cijfer, bekijk al onze recensies.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Airco Specialist Rotterdam

Onderhoud van uw Aircospecialist in Rotterdam

Naast het plaatsen van een airco of verwarming, zorgen wij ook voor onderhoud aan de Toshiba airco. Hier voor kunnen wij een speciaal onderhoudscontract opstellen. Hierbij komen wij regelmatig langs om de filters te reinigen. Onze aircospecialisten kijken dan uw airco na en zorgen dat hij jarenlang in orde blijft. Mocht er toch onverhoopt een storing op treden, dan kunt u gebruik maken van onze 24 uur service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor klanten met een onderhoudsovereenkomst.

Lemij Klimaattechniek BV helpt u graag

Lemij heeft al vele jaren ervaring in de klimaattechniek. Wij helpen u ook graag met alle plezier. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd op meerdere vlakken. Zo kunnen de verwarming voor uw repareren, de ventilatie van uw pand in orde brengen, maar ook een warmtepomp installeren. Door onze veelzijdigheid in onze diensten kunnen wij uw woning of pand voorzien van de juiste temperatuur. Bekijk ook onze Elga waterpomp.

Advies van onze Airco Specialisten in Rotterdam en omgeving

Wacht niet langer doe een roeping op onze airco specialisten in Rotterdam. Elke situatie is anders en door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke airco u nodig heeft. Wij adviseren vaak een Toshiba Airco omdat deze vaak de juiste oplossing geeft. Kom ook een langs aan Roer 60 in Rotterdam en laat u adviseren door onze airco specialisten.

 

Lemij Klimaat Techniek BV – Airco service Rotterdam
Roer 60, 3068LE ROTTERDAM
Telefoon: 010-4775028
Fax: 010-4773565
E-mail: info@lemij.nl

Airco Specialist Rotterdam