Airco Service Rotterdam.

Airco service in Rotterdam nodig? Een airconditioninginstallatie heeft regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat deze naar wens blijft functioneren. Schakel ons in voor airco service in Rotterdam en omstreken. Wij zijn uw betrouwbare partner voor onderhoud van airconditioninginstallaties. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om uw airconditioninginstallatie te onderhoud, denk hierbij aan het reinigen van de filters. Het reinigen van de filters is iets wat de meeste mensen (na uitleg van een monteur) zelf doen. Natuurlijk kunt u dit ook uitbesteden. Er zijn ook wat complexere zaken, die u in de meeste gevallen niet zelf kunt uitvoeren. Door gebruikte maken van onze airco service in Rotterdam, bent u zeker van een goed onderhouden airco.

BEL ONS: 010 – 477 50 28

Airco service Rotterdam

Airco service Rotterdam, wie zijn wij?

Airco service Rotterdam is onderdeel van Lemij Klimaat Techniek. Wij zijn al sinds 1962 actief. Wij leveren, installeren en onderhouden onder andere verwarming- en luchtbehandelinginstallaties en airconditioninginstallaties. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar, dus ook wanneer er midden in de nacht een storing optreed. Bij bepaalde installaties is het verplicht om tenminste eens per jaar onderhoud uit te laten voeren. Dit is van toepassing bij installaties met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kilogram. Het onderhoud dient te gebeuren door een STEK erkend bedrijf. Wij zijn STEK-erkend. U kunt ons dus gerust inschakelen voor het jaarlijkse onderhoud!

Maak kennis met het Airco service onderhoudscontract

Wilt u er zeker van zijn dat uw airconditioninginstallatie altijd goed functioneert? Maak kennis met het onderhoudscontract. Met een airco service onderhoudscontract in Rotterdam zorgen onze monteurs ervoor dat uw installatie onderhoud krijgt op de juiste momenten. Onze monteurs informeren u over de frequentie van het onderhoud. Ook kunt er u er zeker van zijn dat u met een onderhoudscontract 24 uur per dag, 7 dagen in de week geholpen wordt. Onze serviceafdeling staat dag en nacht voor u klaar om te helpen bij storingen. Onze serviceafdeling is bereikbaar via 010-477 50 28.

Ook airco service in Rotterdam?

Airco service in Rotterdam nodig? Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan airconditioninginstallaties die niet door ons geleverd en geïnstalleerd zijn. Uiteraard voeren we ook service en onderhoud uit als de apparatuur niet door ons in geïnstalleerd. Ook hierbij is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers of aircospecialisten van Rotterdam.

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij genoeg kennis en expertise opgebouwd om te werken met verschillende soorten installaties. Behalve voor airconditioning en airco service Rotterdam bent u bij ons ook aan het juiste adres voor ventilatie, luchtbehandeling, verwarming en zonnepanelen. Benieuwd naar onze aanbiedingen? Klik hier en bekijk welke aanbieding we deze maand voor u hebben. Vragen over airconditioning? Schakel de airco service in Rotterdam in!

Lemij Klimaat Techniek BV – Airco service Rotterdam
Roer 60, 3068LE ROTTERDAM
Telefoon: 010-4775028
Fax: 010-4773565
E-mail: info@lemij.nl

Airco Service Rotterdam