Airco service Den Haag

Airco service in Den Haag gezocht? Het is belangrijk dat uw airconditioninginstallatie regelmatig voorzien wordt van onderhoud. Zo kan het systeem naar behoren blijven presteren en heeft u er jarenlang plezier van. Lemij Klimaattechniek kan voor u het complete onderhoud aan uw airco uitvoeren. Lemij heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbare partner op het gebied van airco’s. Wist u dat u zelf ook gemakkelijk kan bijdragen aan het onderhoud van uw installatie? Een voorbeeld hiervan is het onderhoud aan de filters. Nadat één van onze airco specialisten u uitleg heeft gegeven, kunt u dit in principe zelf doen. Neem contact op met Lemij Klimmaattechniek voor airo service in Den Haag!

airco service den haag

Airco specialist in Den Haag? Lemij!

Airco service Den Haag is een onderdeel van Lemij Klimaattechniek. Al sinds 1962 zijn wij actief in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning installaties en luchtbehandeling installaties. Wij beschikken over deskundige servicemonteurs die 24/7 voor u klaar staan. Treedt er midden in de nacht een storing op? Wij helpen u verder. Wist u dat het verplicht is om bij bepaalde airco installaties een jaarlijks onderhoud uit te voeren? Hierbij gaat het om installaties met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kilogram. Lemij Klimaattechniek is een STEK-erkend bedrijf, wij zijn dus officieel gecertificeerd. Onze airco service in Den Haag is dus altijd professioneel en erkend.

Profiteer van het Airco service onderhoudscontract

Beschikt u liever een vast periodiek onderhoudscontract? Dit is mogelijk bij Lemij Klimaattechniek. Onze monteurs zoeken er, met hun airco service in Den Haag, voor dat er op de juiste momenten onderhoud wordt uitgevoerd. Het is ook mogelijk om dezelfde service te verlenen als de apparatuur niet door ons is geïnstalleerd. Ook hierbij is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Airco service in Den Haag? Lemij Klimaattechniek!

Airco service in Den haag gezocht? Er wordt ons vaak de vraag gesteld of wij ook onderhoud kunnen leveren aan installaties die niet door ons zijn geïnstalleerd. Het antwoord hierop is ja! Onze airco specialisten nemen graag de mogelijkheden met u door. Naast de airconditioning kunt u ook contact met ons opnemen voor luchtbehandeling, verwarming, ventilatie en zonnepanelen in Den Haag. Bekijk onze aanbieding van de maand, wellicht sluit dit aan op uw wensen. Bekijk ook onze Elga warmtepomp en Toshiba airco.

 

Lemij Klimaat Techniek BV – Airco service Rotterdam
Roer 60, 3068LE ROTTERDAM
Telefoon: 010-4775028
Fax: 010-4773565
E-mail: info@lemij.nl